Strand IJmuiderslag

IJmuiderslag ligt ten zuiden van het strand van IJmuiden aan Zee en biedt veel rust en ruimte. Hier zijn honden het hele jaar door welkom ten zuiden van kilometerpaal 57,5.

Museumhuis Beeckestijn

Beeckestijn is een 18e-eeuwse buitenplaats van grote allure, een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. Het is één van de weinige in zijn geheel bewaard gebleven grote buitens die aan de duinrand in Kennemerland werden gesticht als zomerverblijven van Amsterdamse regenten. Kom langs en geniet van de bijzondere stijlkamers, maar geniet ook van de tuinen.

Buitenplaats Velserbeek

Lekker wandelen in het park, naar de kinderboerderij, spelen in de speeltuin, of een drankje drinken in de theeschenkerij. In Buitenplaats Velserbeek zijn er tal van mogelijkheden.

Buitenplaats Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid, is een 18de eeuws buiten van grote allure, een prachtig voorbeeld van de cultuur van de Hollandse buitenplaats. De omliggende tuinen en het park zijn ontworpen in nauwe samenhang met het huis. Samen vormen ze een van de belangrijkste historische tuinen van ons land. Een prachtige locatie voor bijeenkomsten, die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Een oase van rust, midden in het groen.