Midden-Herenduin

Midden-Herenduin is een voormalig landgoed en omgetoverd tot een prachtig bos en open tuin.

Paviljoen Noordzee

Paviljoen Noordzee ligt op het grote strand van IJmuiden aan Zee en is het hele jaar open. In de zomer kun je op de terrassen genieten van een heerlijke maaltijd.

ActionPlanet

Scheur full power op een quad door de heuvels, diepe modder en van steile hellingen. Bij ActionPlanet in Velsen-Zuid kun je zelf ervaren hoe het is om offroad te rijden.

Restaurant Kop van de Haven

Bij de Kop van Haven kun je genieten van een heerlijk visgerecht of een glas wijn. Terwijl je geniet, zorgt het scheepvaartverkeer op het Noordzeekanaal voor een uniek en wisselend decor. Hou je glas vast voor een passerende krachtige sleepboot op vijf meter afstand.

Strandpaviljoen Nova Zembla

Of je nu op zoek bent naar een locatie om te vergaderen, te feesten of te volleyballen: Paviljoen Nova Zembla is dé plek voor je evenement.

Speeltuin Veilige Haven

Stichting Speeltuin Veilige Haven is een grote speeltuin met als thema ‘de haven’. De speeltuin is in 1930 opgericht.

Beach Inn

Beach Inn is een leuke strandclub in IJmuiden, gelegen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De Watergeus

De Watergeus is het buitensportbedrijf gespecialiseerd in activiteiten en arrangementen voor scholen, bedrijven, vrienden en familie. Je kunt ons vinden op ons prachtige buitenterrein in Spaarnwoude, een natuur- en recreatiegebied in Velsen-Zuid.

Onder de Platanen

Onder de Platanen ligt midden in het prachtige recreatiegebied Spaarnwoude en wel onder het dak van Informatieboerderij Zorgvrij.

Paintball Spaarnwoude

Beleef bij Paintball Spaarnwoude een onvergetelijke ervaring! De ligging is prachtig, midden in het recreatiegebied Spaarnwoude. Verscholen in de bossen vind je de 12 paintballvelden.