Tiende Ontdek Velsen-magazine verschijnt als e-zine

Weet jij wat de vrijwillige redders van de KNRM bedoelen met inslingeren? En wat de functie is van een baarhuisje? Of waarom er een energiehaven nodig is? Het valt allemaal te lezen in het nieuwe Ontdek Velsen-magazine die je vanaf 1 november kunt downloaden van ijmuiden.nl/magazine, dat deze keer als e-zine verschijnt.

Boordevol lokale verhalen.

Ook deze tiende editie staat weer vol met lokale verhalen. Zo zijn de makers op stap geweest met de boswachters Eveline en Jowien om een nieuwe wandelroute in de duinen te ontdekken, Dwars door Duin en Kruidberg. Ze zijn langs geweest in de haven bij de KNRM, Zeehaven IJmuiden en Maxima Seafood, ambassadeurs van Noordzeevis uit IJmuiden.

Er is aandacht voor ondernemers en voor culturele verenigingen en organisaties als Gezien in het Donker, Accordeonband Rats, Musicalvereniging De Jonge Stem en het Pieter Vermeulen Museum. We laten zien dat onze begraafplaatsen mooie wandelparken zijn en dat je binnen een kwartier rijden kunt genieten van zee en strand én witte pistes. Dat IJmuiden een cruciale rol speelt in de energietransitie lees je in de verhalen over Techport, AYOP en de WOW-fabriek.

Beperkte oplage.

Het Ontdek Velsen-magazine is een uitgave van Citymarketing Velsen. Er is een beperkte oplage gedrukte exemplaren beschikbaar. Deze kunnen vanaf 24 november worden opgehaald bij de bibliotheek en op andere plekken waar veel mensen komen.

Ontdek Velsen-magazine 10

www.ijmuiden.nl/magazine