The Laser Lab

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor: The Laser Lab in IJmuiden. Veel (winkel)plezier!

Op de Kennemerlaan in IJmuiden vind je The Laser Lab. ‘In de salon kun je terecht voor de best mogelijke persoonlijke zorg op het gebied van het verwijderen van tattoo’s, permanente make up, pigmentvlekken, haren, gezichtsbehandelingen en nog veel meer’, zegt Nathalie Mooij, eigenaresse van The Laser Lab. ‘Het mooie van mijn werk vind ik dat ik iemand weer blij kan maken. Dat ze weer stralend de deur uitlopen omdat ik heb geholpen met het oplossen van zijn of haar probleem.’

Nathalie is gecertificeerd specialist op het gebied van laserbehandelingen en gediplomeerd schoonheidsspecialiste. ‘Ik luister altijd eerst goed wat iemand precies wil. Op basis daarvan maak ik een persoonlijk behandelplan. Een plan dat perfect aansluit op bij verlangens van die persoon. We bieden verschillende laserbehandelingen aan. Van carbon laser peeling tot aan ontharingsbehandelingen of het laseren van kalknagels.’ Daarnaast kunnen klanten er ook nog terecht voor huidverzorgingsproducten of om de nagels te laten verzorgen. En voor permanente make up en lash en brow lamination.

www.thelaserlabijmuiden.care