SunTanFashion

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor. SunTanFashion in IJmuiden. Veel (winkel)plezier!

‘Net als onze klanten hebben wij passion for fashion’, zegt Monika Waterdrinker, eigenaresse van SunTanFashion, über enthousiast. ‘Sinds een jaar hebben we niet alleen mooie kleding voor de dames, maar ook voor mannen. Precies een jaar geleden hebben we ons winkeloppervlakte ruim verdubbeld. Dat gaf dus ruimte om ook een stijlvolle herencollectie uit te zoeken en in te kopen. En uiteraard helemaal volgens de laatste trends. Voor jong en oud.’

‘Wat nu helemaal in is, en je steeds vaker ziet, is ‘travel wear’. De kleding ziet er netjes uit, maar zit super lekker. Heel comfortabel. En dat willen mannen graag. Je hoeft het ook niet te strijken. We verkopen nu travelkleding voor heren van Flexx Menswear. De pakken zitten heerlijk en zien er stijlvol uit. Daarnaast vinden mannen bij ons mooie zomerse kleding van Lerros en Timezone. En natuurlijk mogen de herenschoenen en sneakers van Mexx niet ontbreken.’ Iedere donderdag heeft SunTanFashion bovendien een nieuwe collectie, die ’s avonds eerst in de live show om 19.00 uur wordt gepresenteerd.

www.suntanfashion.nl
www.ijmuiden.nl/winkelen