Stap aan boord en vaar mee met Ronde om Noord-Holland

IJmuiden Rauw aan Zee is voor het vierde jaar hoofdsponsor voor de zeilwedstrijd YSY Ronde om Noord-Holland die op vrijdag 16 juni in Lelystad begint en op zaterdag 17 juni in IJmuiden eindigt. Inwoners van de gemeente Velsen die van watersport houden kunnen gratis meevaren op het (comfortabele) gastenschip. Je kunt kiezen uit meerdere etappes: van Lelystad tot Enkhuizen of Kornwerd, van Enkhuizen tot Kornwerd of van Kornwerd tot IJmuiden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

De zeilwedstrijd wordt voor de 27ste keer georganiseerd door de vrijwilligers van Yachtclub Seaport IJmuiden, kortweg YSY. Wat 27 jaar geleden begon als een clubwedstrijd is uitgegroeid tot een nationaal zeilevenement met deelnemers uit binnen- en buitenland. ‘Zonder de steun van de sponsoren zouden we dit evenement niet kunnen organiseren’, aldus bestuurslid Majel Tromp. ‘We zijn dan ook blij dat IJmuiden Rauw aan Zee ons hierin blijft ondersteunen. Daarom bieden wij Velsenaren aan om mee te varen. Wij garanderen een ervaring op het water die je niet snel zult vergeten.’

Heb je interesse om te varen? Mail dan naar rnhvoorzitter@ysy.nl. Vermeld daarbij je naam, woonplaats en leeftijd. Per etappe zijn maximaal 6 plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.ysyrondeomnoordholland.nl.