Stadsschouwburg start kaartverkoop op vrijdag 27 augustus om 12.00 uur

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen presenteert haar programma voor het theaterseizoen 2021-2022. Theaterliefhebbers kunnen rekenen op een mix van gevestigde namen en aanstormende talenten. In uiteenlopende genres. Waarmee het Velsense theater een groot en divers publiek bedient. Onder de bekende namen presenteert de schouwburg publiekstrekkers als Pieter Derks, Plien & Bianca, Rundfunk, Yentl en de Boer, Richard Groenendijk, Simone Kleinsma en Veldhuis & Kemper. Ook vooraanstaande gezelschappen als Orkater, Het Nationale Theater en De Nederlandse Reisopera strijken neer in Velsen. Net als veelbelovende jonge talenten als Steef de Jong, Zoutmus, Kiki Schippers, het duo Vlamousse en Rayen Panday.

Toneelliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan eredivisietoneel van topacteurs als Huub Stapel, Carine Crutzen, Trudy Labij, Willeke van Ammelrooij en het koningskoppel Anne Wil Blankers en Hans Croiset. Als grote reizende musical meert de Broadwaymusical ‘Titanic’ aan in een Nederlandse versie met o.a. Mariska van Kolck en René van Kooten. In de categorie theaterspecials presenteert de schouwburg o.a. de afscheidsvoorstellingen van Hans Dorrestijn en het Groot Niet Te Vermijden én het blikvangende dansspektakel rondom de internationaal vermaarde Nederlandse primaballerina Igoné de Jongh.

Foto: Katinka Krijgsman


Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen lanceert hiermee haar eerste theaterselectie voor seizoen 21-22. Later dit najaar wordt die selectie uitgebreid met andere publiekstrekkers in de genres cabaret, dans, muziek en jeugd- en familietheater. Naast het theateraanbod programmeert het theater een breed filmprogramma en is zij de vaste speelplek van een groot aantal lokale theatermakers.

Deel dit bericht via: