Speel mee en leer bridge in de Bibliotheek

Ook deze maand kun je weer gezellig een spelletje doen bij de bordspellenmiddag van de Bibliotheek in IJmuiden. Voor de liefhebbers van kaartspellen is er goed nieuws want op zaterdag 18 februari komt BridgeHuis Velsen aanschuiven. Je kunt kennis maken met bridge en in contact komen met spelers en bridgeverenigingen in de buurt. Of doe mee met een spelletje Wingspan, Dominion, Monopoly of Risk.

bordspellen en kaartspellen.

Bordspellen en kaartspellen zijn een leuke manier om elkaar te ontmoeten. Heb je zin in een gezellige middag waarbij je kennis maakt met een nieuw bordspel of een klassieker op tafel legt? Kom dan langs! Voor de geïnteresseerden in bridge is er een docent en leer je de beginselen van het spel. Je kunt gelijk mee doen!

Spellen van Alhambra tot El Dorado.

We hebben een grote keuze! Kijk voor de lijst met spellen op www.bibliotheekvelsen.nl. Zit jouw spel er niet bij? Neem je eigen spel dan mee en leer anderen jouw spel. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom, beginners en gevorderden.

Zaterdag 18 februari. Bibliotheek IJmuiden. Vanaf 12.00 uur. Kom voor 14.00 uur anders is de voordeur dicht. De toegang is gratis, aanmelden niet nodig.

www.bibliotheekvelsen.nl