SnowWorld

Tussen Velsen, Haarlem, Haarlemmermeer en Amsterdam ligt Spaarnwoude. Een recreatiegebied waar je de ruimte hebt om dingen te doen die jij leuk vindt. Alleen of met vrienden en familie. Met veel verschillende activiteiten en evenementen. Veel hiervan worden georganiseerd door gepassioneerde ondernemers die samenwerken onder de naam Spaarnwoude Geeft Energie.

‘365 dagen per jaar nieuwe bezoekers kennis laten maken met de wintersport. Of echte wintersportfanaten wekelijks zien genieten van iedere afdaling die ze maken. Hoe heerlijk is dat’, zegt Rianne Arrundell. Zij is marketingmedewerker bij de indoorskibaan SnowWorld Amsterdam. Tot 1 oktober heette de skibaan nog SnowPlanet, maar het bedrijf valt tegenwoordig onder het SnowWorld concern met nog vijf andere indoorskibanen. ‘Het leuke is dat ik jaren geleden, in mijn studententijd, hier ooit begonnen ben als skilerares. Daarna heb ik een tijd rondgereisd en bij een buitenlandse alarmcentrale gewerkt. Maar het oude werk begon te kriebelen. Dus nu ben ik alweer ruim een jaar aan het werk hier. Niet meer als skilerares, maar als marketingmedewerker.De skibaan is vooral interessant voor de beginnende wintersporter. Of voor families met kinderen. Op de twee pistes worden veel activiteiten georganiseerd. Zoals kinder-feestjes, KidsDagen en Summercamps.

Maar ook voor bedrijven wordt hier veel georganiseerd. En ben je een meer geoefende skiër of snowboarder? Ook dan hebben we genoeg uitdagingen voor je.’ ‘Na een paar uur in de sneeuw kun je genieten van een hapje of een drankje. In een van onze restaurants of het après-ski café. Uitkijkend op de piste of juist lekker warm bij de open haard. SnowWorld brengt de wintersport echt naar de mensen toe. Want dit is de plek waar de factor FUN voorop staat’, vertelt Rianne tot slot.

www.spaarnwoudegeeftenergie.nl
www.snowworld.nl