SnowWorld en Wintersportbestemming Filzmoos sluiten 10-jarig contract

SnowWorld Amsterdam, in RecreatiegebiedSpaarnwoude, zal de komende jaren al haar gasten onderdompelen in het wintersportgevoel uit Filzmoos. In het oog springt de bouw van een compleet nieuw landschappanorama rond de pistes, waarin het unieke winterlandschap van de Oostenrijkse plaats rondom zichtbaar wordt. Daarnaast brengt Filzmoos in de samenwerking bijzondere extra activiteiten, zoals live entertainment, speciale gerechten en voordeel op reizen naar het Salzburgerland. De wintersportbestemming versterkt hiermee haar bekendheid onder Nederlandse wintersporters en wil zich nadrukkelijker presenteren als ideale bestemming voor gezinsvakanties.

Filzmoos staat bekend als sneeuwzekere wintersportbestemming voor families op ruim 1000 meter hoogte en toch gemakkelijk aan te rijden. Omdat de skiliften direct vanuit het dorp vertrekken en de pistes ook terugleiden naar het dorp is Filzmoos zeer aantrekkelijk voor zowel skiers als wandelaars en toekijkende bezoekers. Deze doelgroepen zijn ook sterk vertegenwoordigd in SnowWorld Amsterdam waar beginnende wintersporters in grote getale skilessen nemen, maar ook gevorderden actief trainen op de echte sneeuw, terwijl de restaurants ook voor toeschouwers een unieke winterbeleving brengen. Beide bestemmingen slaan nu de handen in één om die beleving nog completer te maken.

Feestelijke start.

Om de start van de samenwerking te vieren organiseert Filzmoos een feestelijke winteropening in het eerste weekend van de herfstvakantie op zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober. De hele dag kunnen bezoekers typisch Oostenrijkse gerechten proeven en genieten van het professionele demo-skiteam uit Filzmoos. Daarnaast is er live muziek en deelt Filzmoos alle bijzonderheden van haar bestemming, het skigebied en de hotels dankzij de aanwezigheid van de lokale VVV. Het evenement is gratis te bezoeken, voor toegang tot de pistes zijn tickets te koop op snowworld.com/amsterdam.

‘Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking met SnowWorld omdat we hierdoor op een unieke manier zichtbaar kunnen zijn één van onze belangrijkste markten. Al jaren weten Nederlanders Filzmoos goed te vinden, maar we laten graag nog meer mensen kennismaken met ons unieke aanbod’, aldus Peter Donabauer, Directeur van Filzmoos Tourismus. ‘Het feit dat Filzmoos zich voor zeker 10 jaar wil vastleggen is een fantastisch teken van vertrouwen. SnowWorld is dan ook vol enthousiamse gestart met de bouw van het pistepanorama, waarvan nu de eerste meters gemonteerd zijn. Als het straks klaar is, waan je je echt in de bergen van Filzmoos. De feestelijke winteropening komend weekend is nog maar het begin.’

Deel dit bericht via:

SnowWorld Amsterdam Filzmoos
SnowWorld Amsterdam Filzmoos
SnowWorld Amsterdam Filzmoos
SnowWorld Amsterdam Filzmoos