Sinterklaas welkom in Santpoort

De Sint en zijn gevolg van Pieten komen graag in het winkelgebied van Santpoort. Niet alleen omdat daar mooie winkels zijn waar hij voor iedereen de leukste geschenken kan kopen maar ook omdat het daar altijd gezellig is en de ondernemers zijn verjaardag nog feestelijker maken.

Zo wordt de Dag van Sinterklaas op 19 november een enorm vrolijke en verrassende dag. Van 11.00 uur tot 15.00 uur is er van alles te beleven en te doen. Een Pietenontbijt om maar eens mee te beginnen bij La Mia en Laantjes Lekkers. Heerlijk voor de kinderen maar ook voor de ouders, oma’s en opa’s of wie dan ook mee wil smullen. Een spannende Sinterklaasfilm bij Bartje Boven, natuurlijk met limo en popcorn. En Frietje van Pietje bij Snackbar Peter. Je kunt cupcakes versieren, pepernoot werpen, en er zijn leuke spelletjes te doen door het hele winkelgebied.

Alles wordt begeleid door lekker veel Pieten en misschien kom je Sinterklaas in eigen persoon ook wel tegen. Alle kinderen zijn welkom onder begeleiding van ouders/verzorgers. Als je een mooie Sinterklaasvlag koopt dan komt een van de Pieten persoonlijk een cadeau bij je bezorgen.

Eigenlijk is er te veel om op te noemen dus zorg dat je op tijd bent. Vol verwachting klopt ons hart, wat zal het een feestelijke dag worden! En dan is het nog niet eens 5 december.

Deze mooie dag is georganiseerd voor en door de Bizz ondernemers van Santpoort-Noord.

Kijk voor alle updates en info om te reserveren voor Pietenontbijt, cupcakes versieren en bioscoop op social media Puur Santpoort of op de posters.

Deel dit bericht via:

Sinterklaas welkom in Santpoort