Seizoenswandelingen met natuurgids Anne

Op 24 januari om 9.30 uur zal er een bijzondere, gratis wandeling plaatsvinden. Deze is de tweede van een serie seizoenswandelingen die Velsen Actief & Gezellig (onderdeel van Welzijn Velsen) aanbieden in Santpoort-Noord en staat in het teken van de winter. Vanaf het verzamelpunt bij Dorpshuis Het Terras op de Dinkgrevelaan 17 duiken we de natuur in op zoek naar de Winter.

Tijdens de seizoenswandelingen verteld natuurgids Anne Eijnwachter kort iets over elementen in de natuur die typerend zijn voor de verschillende seizoenen. Denk hierbij aan mossen, paddenstoelen, bloemen en bloesem. Dit is niet alleen leuk maar je zult bemerken dat je anders gaat kijken naar de natuur. Met meer aandacht. Daardoor ontstaat er meer rust en ontspanning en ruimte voor goede gesprekken. Het is een unieke ervaring die je niet wil missen. Op 28 februari is deze winterwandeling ook te lopen in IJmuiden. Het is mogelijk je voor meerdere wandelingen tegelijk op te geven. Er is een beperkt aantal plaatsen.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar besseling@welzijnvelsen.nl of telefonisch via 06-59960170. Volg ook de groep Velsen Actief & Gezellig en blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten. Of volg ons op Facebook.

www.welzijnvelsen.nl

Deel dit bericht via:

Seizoenswandelingen met natuurgids Anne