Schoonheidscentrum Annabelle

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor: Schoonheidscentrum Annabelle in Santpoort-Noord. Veel (winkel)plezier!

‘Mensen laten stralen. Een goed gevoel geven. Dat is mijn passie’, zegt Marleen van Prooijen-Nijman, eigenaresse van Schoonheidscentrum Annabelle. ‘Ik doe dat door ze te helpen met een mooie en gezonde huid. En dat doe ik niet in mijn eentje, maar met een heel team van gediplomeerde huidexperts. Ieder teamlid heeft haar eigen specialisatie. Zo kunnen we onder andere helpen met bindweefselmassage, laserontharing en permanente make-up. Ook behandelen we acneproblemen. En we hebben een winkelgedeelte voor producten, advies, een mooie make-up of cadeaus, waar je zonder afspraak gezellig kunt binnenlopen.’

‘We geven huidverbeterende behandelingen en werken met innovatieve apparatuur en veilige producten met hoogwaardige ingrediënten. We kunnen alles afstemmen voor een persoonlijk advies op maat en voor het beste resultaat. Zo werken we samen met de klant aan een jonge, gezonde huid en vertragen we de veroudering.’ De klanten van Annabelle komen niet alleen uit Santpoort-Noord, maar ook uit Driehuis, IJmuiden, Velsen, Bloemendaal en Haarlem. Het centrum ligt namelijk erg centraal en je kunt er gratis voor de deur parkeren.

www.schoonheidscentrum-annabelle.nl