Ruïne van Brederode opent weer haar poort

Vanaf woensdag 2 maart is de Ruïne van Brederode weer geopend. Bezoekers kunnen de toren beklimmen, ronddwalen tussen de oude stenen en de vrijwilligers staan klaar om je vragen over de Ruïne te beantwoorden. Ontdek het verhaal over de 18 heren van Brederode en bekijk de tentoonstellingen over martelwerktuigen en archeologische vondsten. Sluit af met koffie, thee of frisdrank met wat lekkers in onze theetuin.

Hou de website en Facebookpagina in de gaten voor de leuke activiteiten die dit jaar georganiseerd zullen worden, waaronder concerten en de Ruïne Bewoond-weekenden.

Voor in de weekenden zijn we nog op zoek naar jongeren van 14 tot 18 jaar die tegen een vrijwilligersvergoeding ervaring willen opdoen in de horeca en kaartverkoop. Ook zoeken we nog een vrijwilliger die kinderfeestjes op woensdag- en vrijdagmiddag wil coördineren. Neem voor vragen en aanmelden contact op met Rob via info@ruinevanbrederode.nl.

Geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur. Entree € 6,-, kinderen 4-11 jaar € 4,- en kinderen 0-3 gratis. Ruïne van Brederode, Velserenderlaan 2, Santpoort-Zuid. Voor informatie en reserveren van kaarten kijk op de website ruinevanbrederode.nl.