Paintball Spaarnwoude

Tussen Velsen, Haarlem, Haarlemmermeer en Amsterdam ligt Spaarnwoude. Een recreatiegebied waar je de ruimte hebt om dingen te doen die jij leuk vindt. Alleen of met vrienden en familie. Met veel verschillende activiteiten en evenementen. Veel hiervan worden georganiseerd door gepassioneerde ondernemers die samenwerken onder de naam Spaarnwoude Geeft Energie.

‘Spannende ontspanning! Dat is waar een bezoek aan Paintball Spaarnwoude om draait’, zegt Patrick van As, eigenaar het bedrijf. Sinds 1996 is Paintball Spaarnwoude te vinden midden in het recreatiegebied. Er zijn 12 speelvelden waar bezoekers kunnen paintballen. Sportievelingen kunnen er naast paintballen ook (kruis)boogschieten. Of waan je even een dag in de wereld van Expeditie Robinson met activiteiten als touwtrekken, vlotten bouwen, varen en vuur maken. En na afloop is het tijd voor een barbecue. Ook voor kinderen is er voldoende te doen. Er is een klimpark met een klimparcours van 80 meter met 16 hindernissen. Vanaf acht jaar kunnen ze zelf paintballen.

‘Onze kracht ligt bij grote groepen’, gaat Patrick verder. ‘We beschikken over een hangar waar feesten en partijen kunnen worden gehouden. We kunnen nu groepen van zo’n 360 personen een onvergetelijke dag bezorgen. Dat was 15 jaar geleden nog anders. Toen stonden er een paar legertenten en moesten we iedere dag heen en weer naar onze loods in Uitgeest. Op een dag werd ik gebeld dat er een groep van 60 personen voor een dichte deur stond. Gelukkig zijn we goed in mouwen opstropen. Dat was voor deze mensen een onvergetelijke dag. Ik denk er nog wel eens aan als ik geniet op één van onze loungebanken aan het water. Op het strand van Paintball Spaarnwoude.’

www.spaarnwoudegeeftenergie.nl
www.paintballspaarnwoude.nl