Padel op hoogste niveau bij Groeneveen

Liefhebbers van padel op het hoogste niveau kunnen deze zomer weer terecht bij Groeneveen. De vereniging uit Santpoort-Noord neemt voor de derde keer deel aan de meest prestigieuze competitie van Nederland. De thuiswedstrijden van Groeneveen 1 zijn op dinsdag 4 juni, dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

De Eredivisie Padel kenmerkt zich door de deelname van bijna de gehele top 30 van Nederlandse herenpadelspelers. De wedstrijden vinden plaats op de dinsdag- en woensdagavonden in juni, waarbij het team van Groeneveen bestaat uit de Nederlandse topspelers Ole Oosterom, Daan van Randtwijk en Boris Beumer en de Duitse internationals Christian Bohnke en Daniel Lingen. De competitie biedt een uitgelezen kans voor liefhebbers en geïnteresseerden om de top van het Nederlandse herenpadel live in actie te zien.

De climax van de Eredivisie vindt plaats op zondag 23 juni, wanneer de nummers één en twee van de competitie strijden om het Nederlands kampioenschap op een nog te bepalen neutrale locatie.

Groeneveen Tennis & Padel, gevestigd aan Kerkpad 61 in Santpoort-Noord, is een vooraanstaande club die zowel tennis- als padelmogelijkheden biedt aan sporters van alle niveaus. Kijk voor meer informatie op www.ltcgroeneveen.nl.