Ontdek samen met je kind de werelden van techniek

Op donderdag 6 oktober organiseert Techport van 15.30 tot 17.00 uur voor ouders en hun kinderen tussen de 9 en 14 jaar een middag vol gratis workshops, proefjes en games in Sporthal Beverwijk (de Walvis). Kom langs en ontdek de veelzijdigheid van technologie en techniek. Deze middag is onderdeel van de Techport Technologieweek.

Als ouder wil je gewoon het beste voor je kind. Een mooie opleiding met garantie op een toekomstbestendige baan en een goed salaris. Een keuze voor techniek maakt dit mogelijk. Techniek is namelijk overal. In de zorg, bouw, voeding, media, industrie, wetenschap en natuurlijk de energietransitie. Wat kan je dan gaan doen met een technische opleiding? Dit laten wij je graag zien op donderdag 6 oktober van 15.30 tot 17.00 uur in Sporthal Beverwijk. Het evenement is gratis toegankelijk. Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan via www.mijnkindverdienthetbeste.nl.

Techport Technologieweek.

Van 3 tot en met 7 oktober is de Techport Technologieweek. Voor leerlingen uit groep 7/8, voortgezet onderwijs, leerkrachten en ook ouders. Deze week staat bol van techniek en technologie. In zes verschillende evenementen laat Techport zien wat het werken en leren in de techniek en technologie inhoudt. Kijk hier voor meer informatie.

www.techport.nl