Olga Commandeur gastdocent bij opening DanceWorks Health

DanceWorks Health is een nieuwe tak van het label DanceWorks. DanceWorks heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het bieden van danslessen aan alle leeftijden en niveaus en daarbij staan plezier en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. DanceWorks Health is de link tussen cultuur en de gezondheidssector. Mensen hebben graag zelf de regie in handen als het gaat om gezonder leven en DanceWorks Health biedt daarin een reikende hand.

Wat is het aanbod van DanceWorks Health?

DanceWorks heeft als doel om creatieve kennis, vaardigheden en beleving op het gebied van dans toegankelijk te maken voor iedereen en daarmee ook voor bijzondere en kwetsbare doelgroepen, zoals mensen met een (tijdelijke) mentale, fysieke, cognitieve en/of zintuigelijke beperking. DanceWorks Health biedt verschillende cursussen aan in samenwerking met partners in zorg & welzijn zoals Dans voor mensen met een haperend brein, en Down met Dans. Tevens bieden wij cursussen op maat aan. In de reguliere cursussen bij KunstForm biedt DanceWorks Health vanaf september 2022 ook Dans je Fit, Zwangerschapspilates en Danstherapie aan. De dansschool beschikt over een HBO-opgeleid en enthousiast team van dansdocenten om kleur en vorm te geven aan het lesprogramma.

Olga Commandeur, speciale gastdocent.

De feestelijke lancering van het nieuwe label en de presentatie van het nieuwe aanbod was op vrijdag 10 juni. Voor bezoekers en cliënten van ontmoetingscentra en zorginstellingen. Om 11.00 gaf Olga Commandeur samen met Yvonne Schellekens dansles voor en met de bezoekers van de Polderstroom.

www.kunstformvelsen.nl/danceworks-health