Er komt een nieuwe bewoner naar Velsen

Er is een nieuwe bewoner onderweg naar IJmuiden! Een blauw-oranje vis met een grote ketting met parels om de nek. In april wordt deze bewoner voorgesteld.

De mascotte van citymarketing is een gezellige en leuke vis die de parels van IJmuiden en de gemeente Velsen met elkaar verbindt. Ook is de vis heel avontuurlijk, want je gaat onze nieuwe bewoners op veel evenementen en activiteiten in Velsen, Amsterdam en Haarlem tegenkomen.

Bedenk jij een leuke naam?

Helaas hebben we nog niet gehoord hoe onze nieuwe mascotte heet. Weet jij het? Laat het ons weten door voor 3 april te reageren onder dit bericht op Facebook. Uit alle namen kiezen wij er twee. En daar kun jij dan weer een keuze uit maken. Zo kunnen we de vis meteen vertellen hoe we hem of haar noemen.

Idee van InHolland-studenten.

Vijf studenten van InHolland Haarlem hebben de afgelopen maanden nagedacht over verschillende acties om IJmuiden en de gemeente Velsen onder de aandacht te brengen. Wij werden het meest enthousiast van het idee om een mascotte te ontwikkelen. Natuurlijk is dat een vis geworden!

De introductie van de .IJmuiden mascotte is onderdeel van de zomercampagne Parels van Velsen van Stichting Citymarketing Velsen.