De lustrumeditie van de Grote IJmuiden Quiz

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt de Grote IJmuiden Quiz georganiseerd. Deze jubileumeditie zal op woensdag 4 maart 2020 plaatsvinden in het oer-IJmuidense Thalia Theater. Initiatiefneemster Nel Luiken voelt teams van IJmuidenkenners grondig aan de tand over weetjes en het verleden, het heden en de toekomst van IJmuiden. De vragen, waarvan de meeste met foto’s, zijn opgesteld door Nel Luiken en Erik Baalbergen. Onderwerpen als ‘nieuws van het afgelopen jaar’, ‘historie’, ‘kunst en cultuur’ en ‘bekende IJmuidenaren’ staan op het menu.

Win de Grote IJmuiden Quiz en behaal eeuwige roem.

Welke teams durven de strijd aan om de wisselbeker van de Grote IJmuiden Quiz en de eeuwige roem binnen te halen? Teams van maximaal vijf personen kunnen zich aanmelden uitsluitend per e-mail  met onderwerp ‘Aanmelding Grote IJmuiden Quiz’. Vermeld in de e-mail de naam, mailadres en telefoonnummer van de teamleider, de naam van het team en het aantal en de namen van de overige teamleden. Men kan zich ook individueel als deelnemer aanmelden. In dat geval wordt op de avond zelf gekeken of er met de losse aanmeldingen extra teams kunnen worden geformeerd of dat men kan aanschuiven bij andere teams. De kosten van deelname zijn € 5,- per persoon. Tijdens de vorige edities puilde Thalia al uit en keek men na afloop uit naar de volgende editie. En een vooraankondiging van deze vijfde aflevering leverde al spontane aanmeldingen op. Geef je dus tijdig op voor de lustrumeditie van de Grote IJmuiden Quiz!

Grote IJmuiden Quiz

De deuren gaan op woensdagavond 4 maart om 19.00 open. De quiz start om 19.30 uur. Kijkers zijn van harte (gratis) welkom op het balkon.

De Grote IJmuiden Quiz 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door Thalia Theater en Uitprinten.nl.

Deel dit bericht via: