Louis van Gaal keert terug op Sportpark Schoonenberg

Het gaat gebeuren. Niemand minder dan Louis van Gaal zal komend seizoen als trainer terugkeren op de Nederlandse velden. Hij zal éénmalig als trainer/coach van de Witte Leeuwen tijdens een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie plaatsnemen op de bank. En jij kunt zijn assistent zijn! Daar zit je dan, naast de man die de Champions League gewonnen heeft, de UEFA Cup, Oranje naar de halve finale wist te loodsen, en diverse landskampioenschappen meemaakte. En hij komt! Bij ons! En jij, jij bent zijn assistent!

Loterij.

Om kans te maken op dit felbegeerde plekje hebben wij een loterij georganiseerd. Een loterij met als doel geld op te halen voor supportersfaciliteiten binnen het BUKO Stadion en voor Stichting Durf te Dromen en Spieren voor Spieren. Wij hebben geen enkele twijfel over of jij wil meedoen aan deze loterij. Jij ziet jezelf al zitten naast Louis, of ga je toch liever voor één van de andere prachtige prijzen? Wat te denken van kaarten voor de Grand Prix in Zandvoort, een PS5 pakket, een compleet verzorgd tenue van Robey voor jouw team of een JBL Link 500 speaker? Het is een kleine greep uit de meer dan 163 fantastische prijzen!

Jij kunt voor €2,63 per lot deelnemen. Je koopt jouw lot via www.louismoetwinnen.nl. Daarmee maak jij kans op fantastische prijzen en je steunt geweldige doelen!

Algemeen directeur de Waard spreekt over ‘lot uit de loterij’.

Stiching Durf te Dromen helpt jongeren uit Overvecht hun dromen waar te maken en is opgericht door voetballer Redouan El Yaakoubi die de laatste twee seizoenen voor Telstar uitkwam. Redouan El Yaakoubi uit Utrecht gelooft niet dat jongeren uit achterstandswijken minder intelligent of talentvol zijn. Daarom richtte hij de stichting ‘Durf te Dromen’ op, waar hij jongeren uit Overvecht, en daarbuiten, helpt met hun talentontwikkeling.

Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Dat is ruim zes keer een vol BUKO Stadion. Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Het geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Telstar en de familie van Gaal hebben daarom besloten de opbrengst van elk zesde lot van jouw bestelling beschikbaar te stellen aan Stichting Durf te Dromen en Spieren voor Spieren!

Doe mee.

via www.louismoetwinnen.nl ben jij straks de trotse eigenaar van een aantal loten!