Loop mee met de Alternatieve Vissenloop

De Vissenloop organiseert dit jaar de Alternatieve Vissenloop. Een wandeltocht die met een paar vrienden, met familie of gewoon in je eentje gelopen kan worden. Niet op één vaste dag zoals deelnemers van de Vissenloop gewend zijn, maar op een moment dat jij het wil.

De organisatie doet dit om drie redenen. Vanwege de coronapandemie willen zij de Vissenloop op een zo veilig mogelijke manier laten plaatsvinden. Bovendien wordt via dit alternatief geprobeerd het vlammetje van de Vissenloop brandend te houden en de binding met de wandelaars intact te houden. De laatste reden is natuurlijk om toch een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. Het blijft zeer belangrijk om een mooi bedrag in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

Hoe en wanneer?

De Alternatieve Vissenloop is een wandeltocht van 10 kilometer. De route lijkt op die van de eerste Vissenloop uit 2015. Er zijn maar een paar punten veranderd. De route gaat door Oud-IJmuiden, voert wandelaars langs de duinrand, over het strand en gaat het laatste deel door de haven. De tocht kan tot en met zaterdag 4 september worden gelopen. Kosten voor deelname zijn € 10,- per persoon. De opbrengst gaat uiteraard naar KWF Kankerbestrijding. Opgeven kan via www.vissenloop.nl.

Fotowedstrijd Zebra Uitzendbureau.

Samen met Zebra Uitzendbureau wordt een fotowedstrijd georganiseerd. Wandelaars maken onderweg een foto en plaatsen deze op Instagram of Facebook met #Vissenloop2021. Zij maken daarmee kans op één van de drie prijzen die Zebra Uitzendbureau ter beschikking stelt. De fotowedstrijd loopt tot en met zaterdag 4 september. Daarna zal een jury bestaande uit de Vissenlooporganisatie en Zebra Uitzendbureau de drie winnaars bekend maken.

Maak kans op een Zilt aan Zee Day At The Beach.

Deelnemers aan de Alternatieve Vissenloop mogen Zilt aan Zee als sanitaire stop gebruiken. En als ze hier toch zijn, kunnen ze meteen meedoen aan de winactie van het strandpaviljoen. Op de bar staat een bokaal. Wandelaars laten daarin hun gegevens achter. Na zaterdag 4 september volgt een trekking. Vissenloopdeelnemers maken kans op een Zilt aan Zee Day At The Beach, bestaande uit een waardecheque dat recht geeft op een luxe Zilt Beach Bag, twee keer koffie of thee naar keuze met huisgemaakte appeltaart en de huur van twee Zilt Beach Bedden voor een heerlijk dagje strand.

Alternatieve Vissenloop

De commissie van de Vissenloop hoopt je dit jaar tegen te komen tijdens de Alternatieve Vissenloop en anders volgend jaar voor de 6e editie van de Vissenloop op zondag 22 mei 2022.

www.vissenloop.nl

Deel dit bericht via: