Van der Meer Restaurant
Stefan van der Meer is begonnen in het koksvak en onder andere werkzaam geweest op het hoogste niveau in hotels, restaurants en aan boord van cruiseschepen. Als souschef van Hotel Okura Amsterdam heeft hij deel uitgemaakt van het Nationale Culinaire team en vele prijzen behaald in binnen- en buitenland, waaronder de Zilveren Koksmuts: de hoogste Nederlandse culinaire onderscheiding.
Onze filosofie
Eerlijk voedsel, met een goede prijs/kwaliteit verhouding, bereid met alleen de beste, natuurlijke en zo veel mogelijk streekgebonden producten. Op basis van de Hollandse en Franse keuken, in een hedendaags jasje. Alle onderdelen van uw diner zijn door mij zelf bereid; vol van smaak, ongecompliceerd, elegant en natuurlijk gepresenteerd.
Contactgegevens
Van der Meer Restaurant
Wijk aan Zeeerweg 31
1972 NM Ijmuiden
Tel. 0255 757 555
info@vandermeerrestaurant.com
Website:
vandermeerrestaurant.com
Openingstijden
Woensdag –
17:30 –
23:00 uur
Donderdag –
17:30 –
23:00 uur
Vrijdag –
17:30 –
23:00 uur
Zaterdag –
17:30 –
23:00 uur