IJmuiden Zeevissen Infinity

IJmuiden Zeevissen is er voor iedereen die enthousiast is over zeevissen. Voor zowel sportvissers met veel viservaring, als enthousiaste beginners die nog nooit een hengel hebben aangeraakt. Iedereen kan een dagje zeevissen op de Infinity. Op onze boot hechten wij veel waarde aan een individuele benadering en een goede sfeer. Een dag zeevissen op de Infinity is tot maximaal 12 personen, waardoor iedereen de uitleg krijgt en de ruimte heeft om goed vis te vangen.

Avontuur op zee

In de ochtend verzamelen alle opstappers bij Hengelsport IJmuiden en beginnen we de dag met een een bak koffie, waarna wij gezamenlijk richting de haven gaan. U krijgt op de boot een uitleg indien nodig en eenmaal op zee kunt u beginnen met vissen. Mocht u tijdens het vissen dorst of trek krijgen, hebben wij voor u diverse frisdranken en snacks op het menu staan.

Goed gevangen en terug in de haven? Dan maken wij voor u vertrekt de gevangen vis gezamenlijk schoon en geven wij graag tips over hoe u deze thuis op diverse manieren kunt bereiden.

Contactgegevens

IJmuiden Zeevissen Infinity
Kennemerboulevard 540
1976 EM Ijmuiden

Tel. 06 13126222
tegoed@yahoo.com

Website:
www.ijmuidenzeevissen.nl