Eco Hotel Plantage Rococo

Eco Hotel Plantage Rococo is niet zomaar een hotel. Dit hotel omarmt de waarden van een sustainable & eco lifestyle. Om te starten met een slower leven. Overvloed aan planten, dining-tafels midden in flora en fauna verdeeld over de tuin. Elk item van schilderijen van meer dan 100 jaar oud, meubels tot aardewerk is hergebruikt en was in het huis aanwezig en door kunstenaars nieuw leven ingeblazen.

Wij geloven dat een horecabedrijf een thuis kan zijn

Plantage Rococo is meer dan een hotel. Het gebouw beschikt over 5 luxe suites met allen een uitzicht over het park en eigen badkamer met toilet. Op de houten zolder zijn nog eens 6 familie kamers met een gezamenlijk toilet op de gang. Wel hebben ze een eigen luxe douche.

Restaurant ‘Vegetarian en Vegan friendly’, lobby, vergaderzaal, eetzaal, kumbuchabar, backerycafe, terras, wat Plantage Rococo betreft het leukste plekje is in het souterain de dienstkeuken waar het ontbijt wordt opgediend en het perfecte eitje van boerderij ‘Lindenhoff uit Baambrugge’ voor je wordt gemaakt. In de zomer is er een berberlodge voor yoga en retreats. In de winter is dat beneden in het souterrain.

Rococo kitchen

Kook en eet het verschil is de regel in de keukens van onze VEGAN chefs, Danny Smits & Mike Ruitenburg voor Buitenplaats Plantage en Plantage Rococo. Plantage Rococo kookt seizoensgebonden en houtdt graag rekening met hun foodprint. Plantage Rococo kookt op natuurlijke wijze, organic, biologisch, zonder e-nummers en witte suikers.

Voor ieder wat wils

U kunt bij ons restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner. Onze kaart biedt diverse gerechten die glutenvrij / vega / vegan zijn. Indien er speciale wensen zijn kunnen deze vooraf of bij reservering kenbaar worden gemaakt. Zeker zijn van een plekje? Maak uw reservering via ons reserveringssysteem, hier, op de website of kom naar de balie.

Ontbijten

De kosten voor het uitgebreide ontbijt bedragen €19,50 per persoon. De tijden voor het ontbijt zijn tussen 7.30 en 10.30 uur.

Liever een ontbijtje op bed? Dat kan! Plantage Rococo brengt u ook graag een lekker biologisch ontbijtje op bed. Voor deze roomservice brengen wij € 10,- extra kosten per bestelling in rekening, maar dan kunt u wel extra lang in bed blijven liggen!

Contactgegevens

Eco Hotel Plantage Rococo
Rijksweg 116
1981 LD VELSEN-ZUID

Tel. 023 221 0109
plantagerococo@gmail.com

Website:
www.plantagerococo.nl

Openingstijden

Maandag – 07:30 – 20:00 uur
Dinsdag – 07:30 – 20:00 uur
Woensdag – 07:30 – 20:00 uur
Donderdag – 07:30 – 23:00 uur
Vrijdag – 07:30 – 23:00 uur
Zaterdag – 07:30 – 23:00 uur
Zondag – 07:30 – 23:00 uur