.Koop, eet en bezoek lokaal. Zeker nu!

.Koop lokaal

Dankzij het veelzijdige winkelaanbod hoef je de gemeente helemaal niet uit voor leuke sinterklaas- en kerstcadeaus. In de verschillende winkelgebieden met veel lokale winkeliers is het aanbod reuze. Bovendien hebben de ondernemers door de verschillende harde en zachtere lockdowns van de afgelopen jaren jouw steun hartstikke hard nodig. Koop dus bij een winkelier van hier je kerst- en sinterklaascadeaus.

.Eet lokaal

De gemeente Velsen telt meer dan 50 restaurants, lunchrooms en brasserieën waar je uitstekend kunt eten en drinken. De keuze is enorm! Van verse vis tot een lekker stuk vlees of een vegetarisch gerecht. Ook tijdens de feestdagen eet en drink je dus lokaal. Eet smakelijk!

.Bezoek lokaal

Zeven musea, een stadsschouwburg met filmtheater, meerdere muziekpodia, kunst in de buitenlucht en street art. De culturele instellingen zorgen voor een gevarieerd aanbod waar jong en oud van kan genieten. De UITagenda van Velsen is goed gevuld met films, theatervoorstellingen, concerten en exposities. Bezoek juist nu de lokale cultuurmakers en geniet van het ruime aanbod.

Stadsschouwburg Velsen