Kalender als ode aan ondernemers in coronatijd

De nieuwe Van Rixel Kalender staat in het teken van ondernemers in coronatijd: Ik steun lokaal. Voor de 50ste editie zijn foto’s gebruikt uit de serie ‘Vastgelegd’ van Mark Sassen. Van elke verkochte kalender gaat € 10,- naar de Voedselbank Velsen, waar vanwege de coronacrisis steeds meer aanvragen binnenkomen.

Lege viskisten, kappersstoelen en sportscholen vormen het decor voor de bijzondere fotoserie die Mark Sassen en Karin van Houten-Wijker eerder dit jaar in samenwerking met Citymarketing Velsen maakte. Zij trokken er op uit om Velsense ondernemers in coronatijd te fotograferen. Het resultaat is een uniek tijdsbeeld dat wordt gekenmerkt door leegte.

Opbrengst grotendeels naar Voedselbank Velsens.

De komst van de kalender valt samen met de start van de feestdagencampagne van ‘Ik koop lokaal’, waarmee de gemeente Velsen en citymarketing lokale ondernemers steunen. Door de coronacrisis is het belangrijk de cadeaus voor sinterklaas en kerst lokaal in te kopen. Maar ook voor lekker eten of een leuke voorstelling hoef je de gemeente niet uit.

De Van Rixel Kalender 2021 is vanaf maandag 9 november voor € 15,- te koop bij The Readshop en De Drankenier in IJmuiden en bij Van Rixel/VHP Drukkers in Heemskerk. Bestellen kan ook door een mail te sturen naar info@vanrixel.nl.

Deel dit bericht via: