Intertoys De Ballon

Winkelen doe je natuurlijk in Velsen. Onze winkeliers zitten om de hoek, leveren kwaliteit en staan klaar om jou persoonlijk te adviseren. Daarvoor hoef je de gemeente echt niet uit. Kijk hier welke winkelgebieden met speciaalzaken, restaurants en cafés er zijn. Een van de winkels stellen we hier aan je voor: Intertoys De Ballon in Santpoort-Noord. Veel (winkel)plezier!

Het voelt alsof Sjoerd Kolkman zijn jongensdroom heeft waargemaakt. ‘Sinds mijn 10e werk ik in deze speelgoedwinkel. Inmiddels alweer zo’n 25 jaar dus.’ Hij is nu zeven jaar zelf eigenaar van Intertoys in de Hoofdstraat. ‘Als kind hing ik veel rond in de winkel en mocht ik bij alles een beetje helpen. Na mijn studie detailhandel ben ik vol aan de slag gegaan. Ondernemen heeft er altijd ingezeten.’

‘Ik word er heel blij van als een kind met een volle portemonnee met kleingeld langskomt en van zijn spaarcentjes een doos Lego koopt. Daar heeft zo’n kind echt zijn best voor gedaan. En dan moet de koop voor hem een feestje zijn. Dat geldt voor iedere klant. Ook als je een slechte dag hebt, moet je de slingers voor de klant kunnen ophangen. In service gaan we daarom heel ver. Mooi inpakken. Gastvrijheid met een glimlach. En natuurlijk de bekende kratjes voor verjaardagen. We blijven nog jaren in Santpoort met deze speelgoedwinkel.’

www.intertoys.nl
www.ijmuiden.nl/winkelen