Grote Velsen Quiz op 2 november in het BUKO Stadion

Op woensdag 2 november organiseert Team Kaairidders opnieuw de Grote Velsen Quiz, met vragen over alle woonkernen van de gemeente Velsen. Vorig jaar was de online editie van de opvolger van de Grote IJmuiden Quiz een groot succes.

Omdat het nu weer kan en mag – en natuurlijk omdat dat nog veel gezelliger is – vindt de Grote Velsen Quiz dit jaar weer op locatie plaats. De keuze is gevallen op het BUKO Stadion van Telstar. Teams van maximaal vijf personen kunnen zich onder een originele teamnaam aanmelden via info@ijmuiden.nl. De kosten bedragen 10 euro per team. Aanmelden kan tot en met vrijdag 28 oktober. Er is ruimte voor maximaal 25 teams.

In diverse rondes komen vragen aan de orde over onderwerpen als actualiteit, sport, historie en kunst en cultuur. Maar ook logo’s, foto’s, filmfragmenten en markante Velsenaren passeren de revue. Kortom, voor elk wat wils! Het winnende team gaat naar huis met de wisselbeker, een prijzenpakket en natuurlijk de eeuwige roem.

De Grote Velsen Quiz duurt van 19.30 tot 22.30 uur. De deuren van het stadion zijn vanaf 19.00 uur geopend. De presentatie is in handen van Dirk van Zonderen en Friso Huizinga. Zij worden ondersteund door Masja Gemser, Nienke de Bruijn, Sanne Duin, Martijn Haeser en Erik Baalbergen. De quiz wordt mede mogelijk gemaakt door Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl en Businessclub Telstar.