Grote Velsen Quiz live op RTV Seaport

De Grote Velsen Quiz zit vol. Woensdag 2 november strijden maar liefst 25 teams in het BUKO Stadion van Telstar om de wisselbeker, een Koop lokaal-pakket en natuurlijk de eeuwige roem. De quiz wordt vanaf 19.25 uur live uitgezonden op RTV Seaport (Ziggo kanaal 37, KPN kanaal 1490) en via een livestream en Youtube.

In diverse rondes komen vragen aan de orde over onderwerpen als actualiteit, sport, historie en kunst en cultuur. Maar ook logo’s en foto’s van markante Velsenaren passeren de revue. Kortom, voor elk wat wils!

De organisatie is net als vorig jaar in handen van Team Kaairidders, dat de laatste fysieke quiz in maart 2020 wist te winnen. Zij besloten vorig jaar de naam te wijzigen in Grote Velsen Quiz. De vragen hebben dus betrekking op alle kernen van de gemeente Velsen.

De quiz wordt gepresenteerd door oud-directeur van het Witte Theater Dirk van Zonderen en citymarketeer Friso Huizinga. Zij worden ondersteund door Masja Gemser, Nienke de Bruijn, Sanne Montijn-Duin, Martijn Haeser en Erik Baalbergen.

RTV Seaport herhaalt de uitzending op vrijdag 4 november en zaterdag 5 november van 20.00 tot 23.00 uur en zondag 6 november van 16.00 tot 19.00 uur. De Grote Velsen quiz wordt mede mogelijk gemaakt door Citymarketing Velsen | ijmuiden.nl en Businessclub Telstar.