Grote Velsen Quiz dit jaar online en gratis

De winnaar van de Grote IJmuiden Quiz 2020, Team Kaairidders, organiseert dit jaar een online editie waar iedereen gratis aan mee kan doen. Het wordt een quiz met vragen over alle kernen in de gemeente Velsen. Daarom is eenmalig gekozen voor de naam Grote Velsen Quiz. Deelname is gratis. De quiz wordt op vrijdag 26 maart van 20.00 tot 21.30 uur live uitgezonden op Youtube.

In tegenstelling tot de populaire quizavond in het Thalia Theater is meedoen belangrijker dan winnen. ‘Het gaat ons er vooral om dat zoveel mogelijk Velsenaren in deze rare tijd een leuke avond hebben’, aldus teamcaptain Dirk van Zonderen, die de quiz samen met Nel Luiken presenteert vanuit het .IJmuiden-kerkje. Zij worden ondersteund door Masja Gemser, Nienke de Bruijn, Sanne Duin, Martijn Haeser, Erik Baalbergen en Friso Huizinga. De quiz wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Velsen en Citymarketing Velsen | .IJmuiden.

In zes rondes komen vragen voorbij die betrekking hebben op de geschiedenis en de actualiteit. Maar ook de populaire foto- en muziekronde komen aan bod. Daarnaast worden er vragen gesteld door bekende en minder bekende Velsenaren. In de pauze geeft singer-songwriter Thijs Huijbens een optreden met een lokaal tintje.

Grote Velsen Quiz

Aanmelden voor de Grote Velsen Quiz is niet nodig. Vanaf 22 maart staat alle informatie die je nodig hebt op velsen.nl/quiz. Je kunt de quiz alleen, met je gezin of met een (digitaal) team spelen. Denk wel alvast na over een originele teamnaam. De organisatie doet een dringend beroep op de deelnemers om rekening te houden met de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Het winnende team ontvangt een Ik koop lokaal-pakket.

Deel dit bericht via: