GreenBiz IJmond helpt MKB en horeca met energie besparen

GreenBiz IJmond heeft 100 energiescans met begeleidingstraject beschikbaar voor MKB en horeca. Door inzicht in energieverbruik kan direct energie bespaard worden. Dat scheelt een hoop kosten, helemaal nu. Winkeliers, horecaondernemers en eigenaren (verhuurders) van winkelpanden in de gemeenten Beverwijk, Velsen, Uitgeest en Heemskerk kunnen zich via www.greenbizijmond.nl/energiescan100 aanmelden.

Energiescan zorgt voor inzicht en energiebesparing.

GreenBiz IJmond helpt lokale winkeliers en horecaondernemers inzicht krijgen in het energieverbruik. Dit is de eerste stap in energiebesparing en het verlagen van uw energierekening. Met een energiescan op maat is direct zichtbaar waar de meeste energie verbruikt wordt. In de energiescan krijgt u advies over energiebesparing, duurzame opwekking en snel uit te voeren maatregelen. Zo kunt u direct zien waar u op uw energiekosten kunt besparen. Meld u nu aan voor een gratis energiescan. Daarna blijven we in contact om u te helpen met het nemen van de maatregelen.

Over GreenBiz IJmond.

GreenBiz IJmond is een vereniging voor en door ondernemers, die u helpt met het verduurzamen van uw bedrijf en uw bedrijventerrein. GreenBiz IJmond werkt samen met overheid en ondernemers. Wij richten ons op de thema’s energie besparen, duurzame energie opwekken, educatie en circulaire economie. Inmiddels weten we dat energie besparen en zelf opwekken flinke kosten kan besparen.