Gratis energieadvies in de Energiebus van gemeente Velsen en Energiek Velsen

Wilt u ook aan de slag met het verlagen van uw energieverbruik? U krijgt nu gratis energieadvies op maat. De energiecoaches van Energiek Velsen staan voor u klaar in de Energiebus, op vrijdag 4 juni in Santpoort-Noord en op dinsdag 22 juni in Velserbroek. Zij helpen u graag op weg, want samen gaan we duurzamer wonen.

We stappen tussen nu en 2050 over op duurzame warmte en duurzame energie. Daarvoor gaan we eerst energie besparen. Gemeente Velsen en Energiek Velsen bieden u energietips en gratis energiebesparende producten aan. Denk bijvoorbeeld aan ledlampen, tochtstrips of radiatorfolie. Met deze producten kunt u direct besparen op uw energierekening en comfortabel wonen.

Energiebus op de markt.

Op vrijdag 4 juni is de Energiebus te bezoeken op de markt in Santpoort-Noord. Op dinsdag 22 juni is de Energiebus te bezoeken op de markt in Velserbroek. De energiecoaches in de bus helpen u op weg om duurzame stappen te zetten in uw woning. Kunt u niet naar de Energiebus komen, maar wilt u wel een coachgesprek? Geef dit aan via de website www.energiekvelsen.nl.

Gratis energieadvies

Samen gaan we voor een Duurzaam Velsen.

Voor deze actie werkt de gemeente samen met een aantal onafhankelijke partijen, waaronder de lokale energiecoöperatie Energiek Velsen. Hun energiecoaches zijn buurtbewoners met verstand van energie besparen, isolatie en duurzame energie. Kijk voor meer informatie over verduurzamen in de gemeente Velsen op www.velsen.nl/duurzaam-velsen.

Deel dit bericht via: