Gi Ga Groene Kinderboekenweek in Bibliotheek

Bibliotheek Velsen organiseert in de Kinderboekenweek (5 tot en met 16 oktober) verschillende Gi Ga Groene activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Tijdens de Kinderboekenweek gaan we weer een feestje vieren in de Bibliotheek op 8 oktober in IJmuiden en op 15 oktober in Velserbroek. Kom naar de Bieb en reis met ons mee in de Gi Ga Groene wereld van de meest bijzondere dieren. Verplaats jezelf in je favoriete dierenboek met een Green Screen, bekijk te gekke dieren met een VR-bril en doe mee met de groene reptielenquiz.

Kinderboekenweekfeest Reptielen in de hoofdrol.

Tijdens het Kinderboekenweekfeest kun je om 10:30 uur onze reptielenprofessor ontmoeten die je alles kan vertellen over Gi Ga Groene reptielen. Test je reptielenkennis in onze Gi Ga Groen quiz en bekijk de vervellingen van reptielen of laat een groene glitter tattoo zetten.

Zaterdag 8 okt | 10.30 – 13.30 uur | Bibliotheek IJmuiden | gratis toegang | 4-12 jaar
Zaterdag 15 okt | 10.30 – 13.30 uur | Bibliotheek Velserbroek | gratis toegang | 4-12 jaar

Leesplezier.

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg met taal en lezen in aanraking komen. Niet alleen krijgt je kind hierdoor een uitgebreidere woordenschat, ook is het goed voor de algehele taalontwikkeling. In de Bibliotheek zijn er wekelijks voorleesactiviteiten met de leukste boeken en de grootste pret!

5 oktober 14.30 uur Voorleesfeest (4 t/m 6 jaar) in IJmuiden
7 oktober 10:30 uur Babybieb voor de allerkleinsten (4 t/m 18 maanden) in IJmuiden.
12 oktober 14.30 uur Voorleesfeest (4 t/m 6 jaar) in Velserbroek
14 oktober 10.30 uur Boekstartpret (0 t/m 4 jaar) in Velserbroek
13 oktober 14:30 uur Voorleesfeest met dansen (4 t/m 7 jaar) in IJmuiden

Word gratis lid tijdens de Kinderboekenweek en ontvang een leuke Bieb Beer cadeau.

De Bibliotheek Velsen biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Als je lid wordt tijdens de Kinderboekenweek ontvang je ook een leuke Bieb Beer cadeau!

www.bibliotheekvelsen.nl