Zomerexpositie Photographic Art By Iris Planting

In de expositie toont Iris Planting foto’s die transformeren als je er voorbij loopt. Het dwingt je nog eens terug te lopen, nog eens te kijken en te reflecteren. Wat zag ik? Wat is de overeenkomst en wat zie ik er zelf in?

Seaholly 50

Iris past deze techniek toe zoals dit nog nooit eerder in de kunst is gedaan. De natuur en de mens komen samen op een wel hele letterlijke wijze. De schoonheid en de vergankelijkheid; De seizoenen en de imperfectie; Ze smelten samen tot 1 beeld.

Fotograaf Iris Planting

(www.byirisplanting.com) werkt al meer dan 20 jaar onder de naam DutchAndFamous voor kranten, tijdschriften en grote namen uit de mode-industrie. De laatste tijd heeft ze zich toegelegd, mede door alles wat er om ons heen gebeurt, tot het vastleggen van wat heel dicht bij haar staat. De duinen en de zee in haar omgeving, met alles wat daar bloeit en groeit, combineert zij met haar passie voor het menselijk lichaam. Ze ziet de overeenkomsten en legt 2 beelden vast in 1 veranderend beeld. Door deze speciale en unieke techniek te gebruiken ervaar je een visuele transformatie van natuur naar mens. Ze noemt haar project ‘Spiegelling’ en hoopt dat mensen beter leren kijken. Niet alleen naar zichzelf, maar ook vooral naar de veranderende natuur om hen heen.

De toegang is gratis

Wanneer

zaterdag 8 juli – zondag 30 juli

Op:
Zaterdag : 11:00 – 17:00 uur
Zondag : 12:00 – 17:00 uur

Prijzen


Gratis

Locatie

Engelmunduskerk Oud Velsen
Kerkplein 1
1981 BH Velsen-Zuid

Tel. 06-81937234
engelmunduscultuurenkunst@gmail.com

Website:
www.engelmunduskerkoudvelsen.nl/cultuur-kunst