Wijnfestival Braun Wine X MAKAI beach

Braun Wine en MAKAI beach gaan de handen in een slaan en organiseren een onvergetelijk wijn festival op het strand! Met 70+ wijnen om te proeven uit Duitsland, Oostenrijk en Italië en voor de liefhebber een heerlijke Champagne.

WINE

Braun Wine heeft zijn beste wijnhuizen uitgenodigd om kennis mee te maken. De wijnboeren kunnen je alles vertellen over de met liefde geselecteerde wijnen en uiteraard mag je ook proeven tussen 14:00 – 18:00! Smaakt de wijn? Dan kan je je glas al laten vullen vanaf €4,50. Het is ook mogelijk om een fles te bestellen. Wil je de smaak mee naar huis nemen? Vul dan het bestel formulier in en geniet thuis van Braun Wine. 

ETEN

Voor de gezellige borrelaar zijn er heerlijke kazen, hammen en andere borrelhapjes aanwezig. De barbecue zal ook staan waar de meest malse stukken Dry Aged Meat worden bereid. Of toch gewoon een lekkere hamburger? En uiteraard hebben we ook heerlijke vega en vegan happen! 

MUZIEK

We starten de dag met heerlijke jazz, funk en lounge muziek. Het programma vullen we aan met geweldige live muziek en ’s avonds mag er zeker gedanst worden!  

Wanneer

Zaterdag 20 augustus: 14:00 – 23:00 uur

Locatie

Beachclub Makai
Kennemerstrand 172
1976 GA IJMUIDEN

Tel.
info@makaibeach.nl

Website:
makai.surf