Superfoods uit het bos – wilde kruidenboter maken

Landgoed Duin en Kruidberg is een prachtig natuurgebied waarin parkbos en duinbos elkaar afwisselen en waar veel planten te vinden zijn die je kunnen helpen om jouw gezondheid te verbeteren.

Ruiken en proeven

Tijdens een inspirerende wandeling leert herborist Corina Busman je hoe je de krachten van de plant kunt gebruiken voor een natuurlijke leefstijl en hoe je verschillende zintuigen in kunt zetten bij het zoeken van eetbaar groen. Corina laat je op verschillende manieren proeven en beleven. Alles met als doel om je weerstand te verhogen en je gezondheid te verbeteren.

Zelf doen

In de workshop ga je ook zelf aan de slag met het maken van een eigen boter op basis van wilde kruiden. Ruik, voel, proef en beleef de natuur op een nieuwe, verrassende manier! Na afloop van de workshop kun je met de opgedane kennis in je eigen omgeving aan de slag voor een gezonde en bewuste levensstijl.

Goed om te weten

  • Boek van tevoren online je tickets. Leden van Natuurmonumenten krijgen 30% korting.
  • De workshop vindt buiten in de natuur plaats.

Ledenpas mee

Op deze locatie geldt voor niet-leden een parkeerbijdrage. Deze betaal je bij de betaalzuil. Ben je lid van Natuurmonumenten? Scan je ledenpas bij de betaalzuil, dan parkeer je gratis.

Wanneer

Dinsdag 27 februari: 13:00 uur

Prijzen

€ 25,00 Volwassenen
€ 17,50 Ledenprijs volwassenen

Locatie

Ingang Duin en Kruidberg
Duin- en Kruidbergerweg 74
2071 LE Santpoort-Noord

Website:
www.np-zuidkennemerland.nl