Strong Viking Obstacle Run Family Edition

Is jouw gezin super stoer en zijn jullie op zoek naar de ultieme family challenge?! Schrijf je dan samen in voor de beste Family Obstacle Run van Nederland! Na de succesvolle edities de afgelopen jaren, komt de Strong Viking Family Edition ook in oktober 2023 weer naar Amsterdam tijdens de Brother Edition!

Op het vier kilometer lange parcours speciaal voor families gaan jullie samen de uitdaging aan. Overwin samen de spannende en stoere obstakels! Wie is de stoerste van het gezin? Dat gaan jullie zien op deze dag. Anders dan op de meeste dagen mag je vandaag lekker vies worden, sterker nog, we willen jullie niet zonder modder aan de finish zien verschijnen! Duik lekker samen de modder in en maak vooral veel plezier samen!

Deze coole dag wordt voor de kids natuurlijk beloont met een gave kids medaille! Daarnaast krijgen alle kids én volwassenen een finisher shirt als beloning voor deze knappe prestatie! De kids hebben dus zeker een mooi verhaal te vertellen en herinneringen om te laten zien op school!

Deelnemen aan de Family Edition is mogelijk voor alle kids vanaf vijf jaar en ouder. Willen jullie meer uitdaging en/of denken jullie klaar te zijn voor een volgende stap? Check dan de Strong Viking Brother Edition! Dit evenement vindt gelijktijdig plaats op dezelfde locatie en biedt afstanden vanaf 7km (minimale leeftijd 13 jaar).

Wat krijg je:

  • 4km origineel Strong Viking Family Run parcours
  • Origineel Strong Viking finisher shirt (t.w.v. €12,50)
  • Verzorging tijdens de obstacle run
  • Gratis foto’s en video’s na de Strong Viking Family Run
  • Gratis finishfoto
  • Een drankje bij de finish
  • Medaille voor alle kids (t/m 13 jaar)

Wanneer

Zondag 8 oktober:

Prijzen

€ 26,00 – € 51,00

Locatie

SnowWorld Amsterdam (offline geen partner meer)
Heuvelweg 6-8
1981 LV VELSEN-ZUID

Tel.

Website:
strongviking.com/nl