Strong Viking Obstacle Run Brother Edition

De Vikingen streden schouder aan schouder en lieten elkaar nooit in de steek! Dat is de gedachte achter onze Brother Edition!

Daag je vrienden, familie of collega’s uit om samen de 4km, 7km, 13km, 19km of 42km te overwinnen, help elkaar over de vele obstakels en finish samen in Walhalla! Het is ook mogelijk om alleen deel te nemen aan de Brother Edition! In het startvak en tijdens het parcours vind je gegarandeerd nieuwe Brothers/Sisters om de obstakels samen mee te overwinnen! We leave no Viking behind!

De Strong Viking Brother Edition Amsterdam wordt dé vetste afsluiter van het Strong Viking obstacle run seizoen! De locatie in Spaarnwoude (bij Amsterdam) biedt gegarandeerd uitdagende hoogtemeters met de altijd beruchte Crawl Up XL! Daarnaast staan uiteraard de gaafste obstakels weer voor jullie klaar, aan uitdaging en modder geen gebrek tijdens deze editie! Samenwerken is een belangrijk element tijdens de obstakels die je tijdens deze editie gaat tegenkomen! Laat niemand achter en help je mede Vikings op het parcours!

De Brother Edition is verkozen tot beste obstacle run van Nederland en is dé teambuilding activiteit voor 2023 voor jouw vriendengroep, (sport)club en/of collega’s! Uniek tijdens deze editie is onze vlaggenactie! Schrijf jezelf in met meer dan tien personen en ontvang dé unieke Strong Viking vlag met jullie eigen (bedrijfs)logo!*

Wat krijg je:

  • 4, 7, 13, 19 of 42km origineel Strong Viking Obstacle Run parcours
  • Origineel Strong Viking wedstrijd shirt (t.w.v. €12,50)
  • Verzorging tijdens de obstacle run
  • Gratis foto’s en video’s na de Strong Viking Obstacle Run
  • Gratis finishfoto
  • Bier of water bij de finish

*Actievoorwaarden: min. 10 tickets moeten door één persoon (hoofdboeker) worden aangeschaft. Strong Viking neemt in de eerste week van september 2023 contact op met de hoofdboeker om het logo voor de vlag op te vragen. Zien wij jullie bedrijf/team komend jaar aan de start verschijnen?!

Wanneer

Zaterdag 7 oktober:
Zondag 8 oktober:

Prijzen

€ 46,95 – € 126,45

Locatie

SnowWorld Amsterdam
Heuvelweg 6-8
1981 LV VELSEN-ZUID

Tel.

Website:
strongviking.com/nl