Sparkle, the Musical

Op 7 en 8 oktober 2022 viert vrouwenkoor Sparkle Velsen haar 25 jarig bestaan. We doen dat met twee voorstellingen van ‘Sparkle, the Musical’. U bent van harte uitgenodigd ons feestje mee te vieren.

De voorstellingen vinden plaats in de Kruispunt Kerk in Velserbroek. De zaal gaat om 19.30 uur open, aanvang is 20.00 uur. De kaartverkoop start op 7 september, het bestellen van kaartjes á €12.50 doet u door te mailen naar zanggroepsparklevelsen@gmail.com.

Op 8 oktober 1997 zette Frank Anepool een oproep in de Jutter/Hofgeest aan vrouwen om te komen zingen in zijn nieuwe koor. De animo daarvoor was heel groot; er groeide al snel een wachtlijst om mee te kunnen doen. Sparkle is een vaste waarde in Velsen gebleken; bijna een kwart van de zangeressen zingt al in het koor vanaf het eerste uur.

In 25 jaar heeft Sparkle een uitgebreid repertoire opgebouwd en hebben we in talloze zaaltjes, kerken en theaters opgetreden. Frank is nog steeds de muzikale spil van het koor. Hij dirigeert de drie stemgroepen en verzorgt de arrangementen voor bekende en minder bekende popnummers, filmmuziek, musical- en songfestival liedjes. Nederlandstalig, Engels, en tegenwoordig ook Italiaans en Zweeds. Tijdens de jubileumvoorstellingen op 7 en 8 oktober laten we een selectie van ons uitgebreide repertoire horen en nemen we u mee in de 25-jarige geschiedenis van vrouwenkoor Sparkle.

Wanneer

Vrijdag 7 oktober: 20:00 uur
Zaterdag 8 oktober: 20:00 uur

Prijzen

€ 12,50

Locatie

Kruispunt Kerk
Zon Bastion 3
1991 SK Velserbroek

Tel.
zanggroepsparklevelsen@gmail.com

Website:
sparklevelsen.nl