Senioren spelen spellen

Dorpshuis Het Terras nodigt senioren (60+) uit om op woensdag 3 mei deel te nemen aan “Senioren Spelen Spellen”. Dit is een spelletjesmiddag die plaatsvindt van 13:15 tot 15:15 uur. Deze middag is speciaal bedoeld voor senioren die samen met elkaar spellen willen spelen en nieuwe sociale contacten willen leggen. Je kunt dus alleen of samen met iemand langskomen en meedoen.

Er zullen in totaal vijf middagen georganiseerd worden, ook op 10, 17, 24 en 31 mei ben je welkom om mee te doen. Deelname is gratis. Tijdens deze spellenmiddag zullen verschillende spellen worden gespeeld, zoals kaarten, dammen, puzzels, en mensen erger je niet. Deelnemers worden ook aangemoedigd om hun eigen spellen mee te nemen en te delen met anderen. In de pauze is er koffie en thee beschikbaar. Dit is voor eigen rekening.

Voorafgaand aan de spellenmiddag is er tussen 12:00 en 13:00 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan een lunch, voor slechts enkele euro’s. Het is wel belangrijk dat je jezelf hier van tevoren opgeeft. Dit kan bij het dorpshuis zelf of tegelijk als je je inschrijft voor de spellenmiddag.

Wanneer

Woensdag 31 mei: 13:15 – 15:30 uur

Locatie

Dorpshuis Het Terras
Dinkgrevelaan 17
2071 BP Santpoort-Noord

Tel.