Schubertiade

Op vrijdag 15 oktober om 20.00 uur nemen de pianiste Irina Parfenova en de fluitiste Suzanne Arends het publiek in ‘t Mosterdzaadje mee in het leven en de muziek van Franz Schubert. In deze Schubertiade wordt uitgevoerd: Introduktion und Variationen über das Lied ‘Trockne Blumene’ voor fluit en piano, Fantasie (fluit en piano) en Klavierstuck no.1 in Es moll (piano solo).

De uiterst professionele musici leerden elkaar kennen in 2007 bij de oprichting van een nieuw ensemble. Sindsdien musiceren zij regelmatig samen. Zij maakten samen de cd ‘1943’, waarop muziek uit dat jaar is opgenomen. De promotie ervan was op radio4 live te beluisteren. 

Irina en Suzanne vertellen in dit Schubert concert over zijn muziek en leven. De liederen van Schubert zijn ook op een instrument uitgevoerd heel erg mooi. Ook de originele werken geschreven voor fluit en piano en piano solo staan op het programma. Wie Schubert een beetje kent weet dat aan de musici hoge eisen gesteld worden om deze werken uit te voeren.

Wanneer

Prijzen


Gratis

Locatie

't Mosterdzaadje
Kerkweg 29
2071 NA SANTPOORT-NOORD

Tel. (023) 537 86 25
penningmeester@mosterdzaadje.nl

Website:
mosterdzaadje.nl/blog