Run the Bats

Ben je klaar voor de 5e editie van Run the Bats? Kom dan op vrijdag 15 december 2023 naar de duinen van het prachtige Nationaal park Zuid-Kennemerland met zijn mulle zand, mooie klimmetjes en single tracks. In vaak meest barre winterse omstandigheden moet je goed concentreert opletten welke stappen je kiest en dat allemaal met hoofdlamp op je hoofd. Loop niet blind achter je voorganger aan maar blijf goed kijken naar de retrorefecterende bordjes van Love it, trail it en het pad.

Er zijn 150 plaatsen beschikbaar voor deze night trail. Dus meld je snel aan!

Afstanden en route

  • 13.5 km (150d+) of 19 km (300D+) trail run.
  • Een dag ticket kopen behoort niet tot de mogelijkheid.
  • Voor beide afstanden geldt dat deze volledig zijn gemarkeerd door middel van herbruikbare retroreflecterende Love it, trail it aanwijsborden.Ook ontvang je de gpx route in de week voor de wedstrijd.

Programma

We heten je van harte welkom op de Fenix night trail vanuit Paviljoen Nova Zembla. Hier kom je je aanmelden en er zijn op dit tijdstip in de omgeving meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig. In de duinen zijn de vaste Love it, Trail it vrijwilligers met voldoende aanwezig om eventuele deelnemers die verdwalen of hulp nodig hebben zeer snel te kunnen helpen. De vrijwilligers bezitten over meer dan voldoende gebiedskennis en zijn duidelijk zichtbaar aanwezig. Er is één goed uitgeruste verzorgingspost aanwezig. We gaan werken met twee startmomenten.

Bij de finish ontvang je tot slot ook nog een medaille.

Wanneer

Vrijdag 15 december: 19:00 – 23:30 uur

Prijzen

€ 17,50 Afstand 13.5 km
€ 22,50 Afstand 19 km

Locatie

Nova Zembla
Kennemermeer 25
1976 GK Ijmuiden

Website:
loveittrailit.nl/products/run-the-bats-entry