Run the Bats

Ben je klaar voor de 2e editie van Run the Bats? Kom dan op zaterdag17 december 2022 naar de duinen van het prachtige Nationaal park Zuid-Kennemerland met zijn mooie klimmetjes en single tracks.

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar voor deze night trail. Dus meld je snel aan!

Afstanden en route

  • 13 km (150d+) of 10 mijl (200D+) trail run.
  • Een dag ticket kopen behoort niet tot de mogelijkheid.
  • Voor beide afstand geldt dat deze volledig zijn gemarkeerd door middel van herbruikbare retroreflecterende Love it, trail it aanwijsborden. Ook ontvang je de gpx route in de week voor de wedstrijd.

Programma

Het betreft een goed georganiseerde trail en in Driehuis in de gemeente Velsen, aan de rand van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en het Landgoed Duin & Kruidberg heten we je welkom vanaf de parkeerplaats Duin- en Kruidbergerweg 1. 

Hier kom je je aanmelden en er zijn op dit tijdstip in de omgeving meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig (Let op niet parkeren op de parkeerplaats aan de overzijde in het Nationaal Park). In de duinen is de vaste Love it, Trail it crew met voldoende mensen aanwezig om eventuele deelnemers die verdwalen of hulp nodig hebben zeer snel te kunnen helpen. De crew bezit over meer dan voldoende gebiedskennis en zijn duidelijk zichtbaar aanwezig.

We gaan werken met 2 startmomenten maar een eventuele rollende start sluiten we niet uit i.v.m. corona.

Bij de finish ontvang je tot slot ook nog een gepersonaliseerde medaille en staat er wat lekkers voor je klaar. 

Kosten

De inschrijfkosten voor Run the Bats zijn € 15,- en € 17,50 waarvan een deel zal worden afgedragen aan Natuurmonumenten. Een donatie aan Natuurmonumenten word zeker op prijs gesteld.

Wanneer

Zaterdag 17 december: 20:00 uur

Prijzen

€ 15,00 – € 17,50

Locatie

Run the Bats
Duin-en Kruidbergerweg 1
1985 HG Driehuis

Tel.

Website:
loveittrailit.nl/products/run-the-bats-entry