Oliver – de musical

De musical is gebaseerd op de bekende roman van Charles Dickens. Het boek dat in 1838 werd gepubliceerd was vooral bedoeld als protest tegen de Victoriaanse wantoestanden rondom kinderarbeid. Straatkinderen werden opgeleid tot criminelen of werden ondergebracht in werkhuizen om daar onder erbarmelijke omstandigheden keihard te werken. Door de ogen van Oliver Twist krijgen we een blik op dit harde leven in Londen van de 19de eeuw. Nadat hij door het werkhuis wordt verkocht aan een begrafenisondernemer, komt Oliver terecht in een dievenbende gerund door de excentrieke Fagin…

Musicalclub Bij Koel speelt OLIVER!

Oliver! is een aangrijpend verhaal over goed en slecht, arm en rijk, ellende en vriendschap. De cast van Musicalclub bij Koel bestaat uit maar liefst 27 kinderen en 35 volwassenen. Begeleid door een live orkest zullen zij deze spectaculaire voorstelling spelen die vol zit met klassiekers als ‘As long as he needs me’, Consider Yourself’ en ‘Pick a Pocket or Two’.

OLIVER! is de tweede productie van Musicalclub Bij Koel. Net als bij het succesvolle debuut ‘Kruimeltje’ bestaat de spelersgroep uit ervaren en minder ervaren talentvolle mensen.

Wanneer

Zaterdag 17 juni: 19:30 uur
Zondag 18 juni: 16:00 uur

Prijzen

€ 22,50
Incl. garderobe en pauzedrankje.
Excl. € 3,25 servicekosten per boeking.

Locatie

Stadsschouwburg Velsen
Groeneweg 71
1971 NS IJMUIDEN

Tel. 0900-1505

Website:
stadsschouwburgvelsen.nl