NMF Kamermuziekfestival: Zusjes Pedano & pianist Illia Fialko

De eerste romantische Engelse tuin in Nederland staat vandaag decor voor de zusjes Pedano en de jonge Oekraïense pianist Illia Fialko. De jonge, talentvolle zusjes brengen een sprookjesachtig romantisch concert omlijst met een gouden randje van de mooiste Franse chansons. Ze hebben ondanks hun jonge leeftijd al een indrukwekkend aantal optredens verzorgd op internationale podia en tv-programma’s.

Vanwege hun grote liefde voor de natuur brengen ze vandaag een gevarieerd programma uit de Romantiek waarin de natuur centraal staat. Anuschka Pedano is te horen op een Vuillaume-alt uit 1864. Deze altviool heeft zij in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds en is gebouwd tijdens het hoogtepunt van de romantiek. Net als in de tuin, waar ruimte is voor verbeelding, staat tijdens het concert vandaag de weg open naar elfen, nevelige bossen en rode zonsopkomsten.

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 6, 7 & 8 oktober 2023 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de vierde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je op 17 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Wanneer

Zondag 8 oktober: 14:00 – 15:00 uur 16:00 – 17:00 uur

Prijzen

€ 25,00 Normaal
€ 17,50 Ledenprijs

Locatie

Buitenplaats Beeckestijn
Rijksweg 134
1981 LD VELSEN-ZUID

Website:
www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/buitenplaats-beeckestijn