NMF Kamermuziekfestival: Dudok kwartet & Shuann Chai

Dit programma bevat de muziek van twee componisten die hun carrière begonnen als virtuoze artiesten. In hun werk komt dat duidelijk naar voren, maar hun muziek werd ook onorthodox en progressief bevonden. De twee meesterlijke pianokwintetten worden nu gelukkig enorm gewaardeerd: het energieke van Bacewicz en de overweldigende romantische grandeur van Brahms.

Eén van de beste strijkkwartetten van Nederland, met bejubelde albums op hun naam, heeft de gevierde pianiste Shuann Chai in de arm genomen om deze kwintetten ten gehore te brengen. Alle vijf hebben hoogwaardige instrumenten in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 6, 7 & 8 oktober 2023 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de vierde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je op 17 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds

Wanneer

Zaterdag 7 oktober: 20:00 – 21:00 uur

Prijzen

€ 25,00 Normaal
€ 17,50 Ledenprijs

Locatie

Buitenplaats Beeckestijn
Rijksweg 134
1981 LD VELSEN-ZUID

Website:
www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/buitenplaats-beeckestijn