NMF Kamermuziekfestival: Adinda & Matthijs van Delft

Als 10-jarige werd violiste Adinda van Delft derde bij Holland’s Got Talent (2019). En als 11-jarige was Adinda “Pauls jonge held” in het tv-programma Podium Witteman. Inmiddels heeft ze diverse concoursen gewonnen. Samen met haar broer Matthijs op gitaar heeft ze al vele concerten gegeven.

Als duo volgen zij lessen bij gitarist Fernando Cordas en violist Pablo Rodriguez. Sinds een jaar speelt Adinda (nu 15) op een Voller Brothers-viool (Londen, 19e eeuw) uit de NMF-collecie. Ze schrijft: “Toen ik deze viool op mijn schouder legde en begon te spelen, was het liefde op het eerste gezicht… de diepe klank van de G-snaar en de lyriek op de hogere snaren: alles bij elkaar was deze viool alles wat ik zocht! En ook al bespeel ik dit instrument nog maar kort, mijn viool ‘snapt’ wat ik wil.” Kom luisteren naar dit concert met toptalent!

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 6, 7 & 8 oktober 2023 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de vierde editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je op 17 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Wanneer

Zondag 8 oktober: 11:00 – 12:00 uur

Prijzen

€ 25,00 Normaal
€ 17,50 Ledenprijs

Locatie

Buitenplaats Beeckestijn
Rijksweg 134
1981 LD VELSEN-ZUID

Website:
www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/buitenplaats-beeckestijn