GP Groot Egmond-Pier-Egmond

De GP Groot Egmond-Pier-Egmond is dé strandrace van het jaar! Zwoegen over het strand richting de Pier, alles uit jezelf halen om de obstakels in Wijk aan Zee en Castricum aan Zee te overwinnen. De GP Groot Egmond-Pier-Egmond vindt plaats op zaterdag 7 januari 2023.

Doe mee aan de meest epische strandrace aller tijden!

Dit is dé strandrace van het jaar waar toprijders en amateurs samen aan de start staan. Zand, zee en kou zorgen voor de meest heroïsche race van je leven. Ga jij deze uitdaging aan? Vanaf de Champs Élysée van Egmond aan Zee start je de GP Groot Egmond-Pier-Egmond. Via Velsen, Wijk aan Zee en Castricum rijd je naar de finish op de Boulevard Noord. Het parcours over 38 kilometer is uitdagend en gaat over strand, door duin en heeft obstakels en klimmetjes.

Een uitdagende strandrace met een perfecte organisatie. Zo kun je onderweg bij de verzorgingsposten jouw energievoorraad weer aanvullen. En heb je die legendarische finish op de boulevard van Egmond aan Zee bereikt? Dan krijg je een mooie medaille als herinnering aan deze strijd en uiteraard iets te drinken om weer bij te komen van jouw prestatie. Dit fietsevenement wil je als fietsliefhebber een keer gereden hebben!

Wanneer

Zaterdag 7 januari: 10:30 uur

Prijzen

€ 26,50

Locatie

Strandrace Egmond-Pier-Egmond
Boulevard Noord
1931 CN Egmond aan Zee

Tel.

Website:
www.gpgrootegmondpieregmond.nl