Furiosa: a Mad Max saga

Na de met meerdere Oscars bekroonde wereldwijde kaskraker ‘Mad Max: Fury Road’ uit 2015 is de wereld van Mad Max terug met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur vol actie over het verleden van het populaire vrouwelijke personage Furiosa. Want waar komt deze krachtige vrouw eigenlijk vandaan?

Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) en Chris Hemsworth (Thor) vertolken de hoofdrollen in Furiosa: A Mad Max Saga van regisseur en bedenker George Miller, al ruim veertig jaar het brein achter de iconische dystopische wereld van de de baanbrekende Mad Max-films. Muziek is van de Nederlandse Tom Holkenborg (Junkie XL).

Wanneer

Dinsdag 2 juli: 19:30 uur
Vrijdag 19 juli: 20:00 uur

Prijzen

€ 12,50
Excl. garderobe en pauzedrankje.

Locatie

Stadsschouwburg Velsen
Groeneweg 71
1971 NS Ijmuiden

Tel. 0900-1505

Website:
stadsschouwburgvelsen.nl