Fotokring Polderlicht exposeert in Raadhuis voor de Kunst

Zondag 18 november om 14.00 uur in het Raadhuis voor de Kunst, Torenstraat 7 in Velsen-Zuid, opent Sander Smeets, wethouder van kunst en cultuur van Velsen, de grote foto-expositie van Fotokring Polderlicht ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum.

Het begon heel eenvoudig op 1 februari 1998, zes leden gingen samen aan de slag met hun fotografiehobby in buurthuis ‘De Veste’ in Velserbroek.

Dick van Beem was initiatiefnemer om een fotoclub op te richten in zijn nieuwe woonplaats Velserbroek. De naam Polderlicht is ontleend aan de toen nog grotendeels kale Velserbroekpolder rondom de nieuwbouwwijk. Sindsdien is er veel gebeurd en is de fotokring een toonaangevende club geworden in de regio.

In 2023 wordt het zilveren jubileum gevierd. Dit doen we met een jubileumboek, een analoog uitstapje, foto-opdrachten met een zilver tintje en de fraaie expositie in Velsen-Zuid.

In deze expositie wordt de mooiste foto uit de Polderlicht carrière van alle 32 leden getoond. 32 foto’s waar we erg trots op zijn.

Je bent van harte uitgenodigd in het Raadhuis voor de Kunst, Torenstraat 7, Velsen-Zuid om de beelden te komen bewonderen.

Wanneer

zaterdag 18 november – zondag 17 december

Op:
Vrijdag : 13:00 – 17:00 uur
Zaterdag : 13:00 – 17:00 uur
Zondag : 13:00 – 17:00 uur

Prijzen


Gratis

Locatie

Raadhuis voor de kunst
Torenstraat 7
1981 LD VELSEN-ZUID

info@fotokringpolderlicht.nl

Website:
fotokringpolderlicht.nl